ЈАВНА СОБА

Простор од 1.480 м2 посветен на креативност, иновации, претприемништво, неформална едукација, вмрежување, гастрономија и музика.

СОБИ ЗА НАСТАНИ

Прочитај повеќе

ХРАНА И ПИЈАЛОЦИ

Прочитај повеќеКОВОРКИНГ

Прочитај повеќе

РАБОТИЛНИЦИ

Прочитај повеќе

ОТВОРЕНИ ПОВИЦИ

Прочитај повеќе

ГАЛЕРИЈА

Наскоро...

Адреса

ул. 50та дивизија, 22
1000 Скопје 


Контакт

е-маил: info@publicroom.org        
телефон: +389 78250554
Фејсбук
Инстаграм